Skip to content
  Petak 19 Decembra 2025
Trending
19/12/2025Vrijeme u BiH: Mjestimično oblačno ali bez padavina 19/12/2025BIHAMK: Pojačane gužve u gradskim centrima 19/12/2025Zrinjski – Rapid 1:1 (0:1) 18/12/2025Ovo je pomak, jasan, mjerljiv i vidljiv i posao se nastavlja 18/12/2025Snažan politički zaokret 18/12/2025Šokantni detalji s ročišta o pritvoru uhapšenih čelnika Doma penzionera u Tuzli 18/12/2025Mladi prosječno provode četiri do pet časova dnevno internetu, dokazan negativan efekat 18/12/2025Dojave o bombama u školama u Republici Srpskoj okvalifikovane kao terorizam 18/12/2025Minimalna plaća u FBiH ide gore 18/12/2025Dojave o bombi u više osnovnih škola širom entiteta, policija na nogama
EroBA
  • Home
  • Vijesti
    • Vijesti
  • Politika
    • BiH
    • Svijet
  • Ekonomija
  • Kultura
  • Sport
    • Košarka
      • Euroliga
  • Hercegovina
    • Mostar
  • Ostalo
    • Događaji
  • Magazin
  • Kolumne
EroBA
EroBA
  • Home
  • Vijesti
    • Vijesti
  • Politika
    • BiH
    • Svijet
  • Ekonomija
  • Kultura
  • Sport
    • Košarka
      • Euroliga
  • Hercegovina
    • Mostar
  • Ostalo
    • Događaji
  • Magazin
  • Kolumne
EroBA
  Istaknuto  Promovisana knjiga “Slasna avantura kroz četiri godišnja doba”
IstaknutoKultura

Promovisana knjiga “Slasna avantura kroz četiri godišnja doba”

EroBaEroBa—07/06/20240
FacebookTwitterPinterestLinkedInTumblrRedditVKWhatsAppEmail
More stories

Avanturizam i aktivan odmor novi turistički aduti Trebinja

24/02/2023

Trebinje sa realnim šansama za visoko priznanje

20/06/2024

Na drugom Hercegovačkom sijelu prikazani tradicija i običaji

09/09/2024

Obilježeno 58 godina trebinjskog davalaštva krvi

08/03/2024

U Narodno biblioteci Trebinje sinoć je promovisan kuvar SLASNA AVANTURA KROZ ČETIRI GODIŠNJA DOBA, autora dr Veljka Mijuškovića.

„Zbirka predstavlja ličnu selekciju jela, bez obzira da li pripadaju nacionalnoj ili međunarodnoj kuhinji. Obuhvata slatka i slana jela, nutrocionistički izbalansirana, danas moderna jela, kao i tradicionalne, neodoljive gurmanluke, energetske bombe. Za svako godišnje doba data je selekcija jela koja tipično za njih vezujemo, uz posebne ideje za serviranje. Izdanje sadrži oko 200 fotografija u koloru“, istakao je Mijušković.

Autor je kreator sadržaja i menadžer instagram food blog brenda u domenu micro-influencing-a mijus.co

Dr Veljko M. Mijušković profesor je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Dobitnik je velikog broja domaćih i međunarodnih stipendija, priznanja i prestižnih nagrada za postignute uspjehe i ostvarenja. (Ko)autor je pet stručnih knjiga (udžbenika/monografija),više od stotinu naučno-istraživačkih radova objavljenih u renomiranim domaćim i međunarodnim časopisima i zbornicima radova sa konferencija. Predavač je i prevodilac za engleski i španski jezik. Autor je romana „Pre nego đavo dođe po svoje“.

trebinje
FacebookTwitterPinterestLinkedInTumblrRedditVKWhatsAppEmail
Održan koncert „Za tvojih šestočetrdesetdvije“
Fortifikacije i vojne komunikacije na tlu BiH od antike do 1918.
Related posts
  • Related posts
  • More from author
Istaknuto

Promovisani 32. „Vidovdanski susreti“

18/12/20250
Hercegovina

Vatrogascima uručena nova oprema

17/12/20250
Hercegovina

Neurološko odjeljenje ubrzo počinje sa radom

16/12/20250
Load more
Read also
Istaknuto

Vrijeme u BiH: Mjestimično oblačno ali bez padavina

19/12/20250
Istaknuto

BIHAMK: Pojačane gužve u gradskim centrima

19/12/20250
Istaknuto

Zrinjski – Rapid 1:1 (0:1)

19/12/20250
BiH

Ovo je pomak, jasan, mjerljiv i vidljiv i posao se nastavlja

18/12/20250
BiH

Snažan politički zaokret

18/12/20250
Vijesti

Šokantni detalji s ročišta o pritvoru uhapšenih čelnika Doma penzionera u Tuzli

18/12/20250
Load more

# TRENDING

mostarFederalni hidrometerološki zavodreprezentacija bihBIHAMKbosna i hercegovinatrebinjeBiH ekonomijausarat u ukrajinizanimljivostirusijapalestinakonjicPremier liga BiH u fudbalunjemačkaizraelhšk zrinjskifk velež mostarrepublika srpskasrbija
© Copyright 2025, All Rights Reserved
  • Impressum
  • Kontakt