Skip to content
  Utorak 21 Oktobra 2025
Trending
20/10/2025IN MEMORIAM: Muharem Hindić Mušica 20/10/2025Promotivni događaj PELMOB projekta u Mostaru 20/10/2025Vrijeme u BiH: Naoblačenje i kiša sa zapada 20/10/2025Sarkozi ide u zatvor – prvi bivši predsjednik u modernoj historiji Francuske 20/10/2025Evropi prijeti kriza ako zima bude oštra 20/10/2025Zelenski će prisustvovati sastanku saveznika u Londonu u petak 20/10/2025Trump najavio sastanak s Xi Jinpingom u Južnoj Koreji 20/10/2025Izrael krši primirje, taoci još pod ruševinama 20/10/2025Je li se civilizacijska sramota morala desiti? 20/10/2025Mostar planira graditi stanove za mlade na gradskom zemljištu
EroBA
  • Home
  • Vijesti
    • Vijesti
  • Politika
    • BiH
    • Svijet
  • Ekonomija
  • Kultura
  • Sport
    • Košarka
      • Euroliga
  • Hercegovina
    • Mostar
  • Ostalo
    • Događaji
  • Magazin
  • Kolumne
EroBA
EroBA
  • Home
  • Vijesti
    • Vijesti
  • Politika
    • BiH
    • Svijet
  • Ekonomija
  • Kultura
  • Sport
    • Košarka
      • Euroliga
  • Hercegovina
    • Mostar
  • Ostalo
    • Događaji
  • Magazin
  • Kolumne
EroBA
  Istaknuto  Promovisana knjiga “Slasna avantura kroz četiri godišnja doba”
IstaknutoKultura

Promovisana knjiga “Slasna avantura kroz četiri godišnja doba”

EroBaEroBa—07/06/20240
FacebookTwitterPinterestLinkedInTumblrRedditVKWhatsAppEmail
More stories

Defileom motociklista u Trebinju počela kampanja „Retro je in!“

02/04/2024

U martu otvaranje Hercegovačke kuće u Beogradu

31/01/2023

U pozorištu Kulturnog centra odigrana dokumentarna predstava „Ko kamen“

08/11/2023

Pjevačka grupa „Arija“ održala koncert u Muzeju Hercegovine

24/11/2023

U Narodno biblioteci Trebinje sinoć je promovisan kuvar SLASNA AVANTURA KROZ ČETIRI GODIŠNJA DOBA, autora dr Veljka Mijuškovića.

„Zbirka predstavlja ličnu selekciju jela, bez obzira da li pripadaju nacionalnoj ili međunarodnoj kuhinji. Obuhvata slatka i slana jela, nutrocionistički izbalansirana, danas moderna jela, kao i tradicionalne, neodoljive gurmanluke, energetske bombe. Za svako godišnje doba data je selekcija jela koja tipično za njih vezujemo, uz posebne ideje za serviranje. Izdanje sadrži oko 200 fotografija u koloru“, istakao je Mijušković.

Autor je kreator sadržaja i menadžer instagram food blog brenda u domenu micro-influencing-a mijus.co

Dr Veljko M. Mijušković profesor je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Dobitnik je velikog broja domaćih i međunarodnih stipendija, priznanja i prestižnih nagrada za postignute uspjehe i ostvarenja. (Ko)autor je pet stručnih knjiga (udžbenika/monografija),više od stotinu naučno-istraživačkih radova objavljenih u renomiranim domaćim i međunarodnim časopisima i zbornicima radova sa konferencija. Predavač je i prevodilac za engleski i španski jezik. Autor je romana „Pre nego đavo dođe po svoje“.

trebinje
FacebookTwitterPinterestLinkedInTumblrRedditVKWhatsAppEmail
Održan koncert „Za tvojih šestočetrdesetdvije“
Fortifikacije i vojne komunikacije na tlu BiH od antike do 1918.
Related posts
  • Related posts
  • More from author
Kultura

Šćepan Aleksić predstavlja knjigu „Ime i prezime“ u Trebinju

20/10/20250
Hercegovina

Biciklisti vožnjom podržavaju borbu oboljelih od karcinoma

19/10/20250
Hercegovina

Humanitarna vožnja za „Ružičasti oktobar“

18/10/20250
Load more
Read also
Istaknuto

IN MEMORIAM: Muharem Hindić Mušica

20/10/20250
Hercegovina

Promotivni događaj PELMOB projekta u Mostaru

20/10/20250
Istaknuto

Vrijeme u BiH: Naoblačenje i kiša sa zapada

20/10/20250
Vijesti

Sarkozi ide u zatvor – prvi bivši predsjednik u modernoj historiji Francuske

20/10/20250
Istaknuto

Evropi prijeti kriza ako zima bude oštra

20/10/20250
Svijet

Zelenski će prisustvovati sastanku saveznika u Londonu u petak

20/10/20250
Load more

# TRENDING

mostarFederalni hidrometerološki zavodreprezentacija bihBIHAMKtrebinjebosna i hercegovinaBiH ekonomijausarat u ukrajinizanimljivostirusijapalestinakonjicPremier liga BiH u fudbalunjemačkaizraelfk velež mostarhšk zrinjskirepublika srpskasrbija
© Copyright 2025, All Rights Reserved
  • Impressum
  • Kontakt